• DNHBB
  • DNHBB
 

 

uitgeester duiveltje 600Het succes van het Uitgeester Duiveltje is niet onopgemerkt gebleven. Zelfs in Belgie heeft men nu van ons bier gehoord. Alleen wat blijkt nu... De naam Uitgeester Duiveltje lijkt teveel op een andere naam: Duivels Bier van brouwerij Boon.

 

Het blijkt dat de naam Uitgeester Duiveltje inbreuk maakt op het merkrecht van Duivels Bier. Zo moet ook de duivelskop verdwijnen van het etiket. Gelukkig mogen we onze huidige voorraad nog verkopen, maar dan moeten we de naam veranderen. Dus daarom: Wie verzint de nieuwe naam voor het Uitgeester Duiveltje en wint 2 dozen bier.

 

Voor de verzamelaars onder u: koop dus snel de laatste flesjes, want al blijft het bier bestaan, de naam Uitgeester Duiveltje verdwijnt.

 

Ons andere bier: het Uitgeester Engeltje blijft wel bestaan, omdat we daar geen klachten over hebben en ook niets hebben kunnen vinden dat er maar op lijkt. De nieuwe naam van het Uitgeester Duiveltje moet dus wel bij het Engeltje blijven passen.

 

De volgende voorwaarden stellen we wel aan de nieuwe naam:

  1. geen inbreuk maken op een merkrecht (klinkt logisch niet?)
  2. past bij het Uitgeester Engeltje als tegenhanger

 

Uiteindelijk zullen wij een keuze maken uit de ingezonden namen en degene die het eerst met de winnende naam komt, wint de prijs.

 

Zet je inzending zo snel mogelijk op facebook (http://www.facebook.com/dnhbb), zodat iedereen weet dat jij als eerste die naam hebt geroepen.

Stuur ook een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met de nieuwe naam en je contactgegevens).

 

We zijn ons bewust dat niet iedereen een facebook-account heeft, het volstaat ook door alleen een e-mail te sturen met de door jou verzonnen naam.

 

DE INSCHRIJVING VOOR EEN NIEUWE NAAM VOOR HET UITGEESTER DUIVELTJE IS VANAF 7 SEPTEMBER GESLOTEN. BINNENKORT VOLGT DE UITSLAG...

 

Door mee te doen aan deze prijsvraag worden alle rechten van de gekozen naam voor het bier overgedragen aan De Noord-Hollandse Bierbrouwerij BV.

 

 

 
 
 

                                                                           

dnhbb logo clean small