• DNHBB
  • DNHBB
 

25 januari 2013

Bij onze eerste proefbatch Sneak Preview hebben we alle etiketten met de hand op de flesjes geplakt. Dat was een enorm karwei terwijl toen de hoeveelheid flesjes nog best mee viel. We spraken toen de wens uit dat zodra het mogelijk is er maar snel een etiketteermachine moet komen.

Zie: Het etiketteren is begonnen

 

Een paar maanden geleden werd deze wens mogelijk gemaakt. Een aantal aandeelhouders waren zeer onder de indruk wat we tot nu toe hebben bereikt en boden aan om ook financieel De Noord-Hollandse Bierbrouwerij te ondersteunen. Hierdoor was/is het mogelijk om ons machinepark uit te breiden met een etiketteermachine.

 

20130124.etiketteermachine 400

 

We hebben veel gezocht, bekeken en vergeleken en hebben een fantastische 2de hands etiketteermachine gevonden. Wat is dit een prachtding! De machine is aangepast aan onze wensen en de grootte van de etiketten.

 

 

Donderdag 24 januari is de etiketteermachine naar ons toe gebracht. De hele dag was er ook een monteur meegekomen die de hele machine ter plekke goed heeft ingesteld. Maar ook om uitgebreide uitleg en instructie te geven zodat we het straks ook zelf kunnen.

 

 

We  hadden nog 600 flesjes staan die nog geetiketteerd moesten worden. Een leuke hoeveelheid om alles uit te testen. Nu zagen we pas echt hoe mooi deze machine is. Hij is heel stil en héél snel. Zelfs op de langzaamste stand is het met z'n 2-en (één persoon aan het begin en één persoon aan het eind) bijna niet bij te houden. Wat geweldig is dit!

 

Je kon het ook aan Kees zien. Hij zat echt te genieten....

Dit alles bij elkaar is een droom die uitkomt..........

 

 
 
 

                                                                           

dnhbb logo clean small